Reserveren en Betalingen vanaf 1 september 2020

Betalingen in de zomer bij Hondenpension Midden Nederland

Aangezien de afgelopen jaren er door veel mensen een ruimere periode gereserveerd wordt dan dat ze in werkelijkheid op vakantie gaan en hierdoor een plek vast houden zodat anderen niet meer kunnen reserveren zijn wij genoodzaakt om de reserveringen op de volgende manier te gaan doen;

  • Wilt u in de maanden september tot en met juni reserveren dan kan dat via whatsapp. Annuleren kan kosteloos tot een week voor de gereserveerde periode. Bij het brengen van de hond dient de gehele gereserveerde periode betaald te worden. Komt u eerder terug om wat voor reden dan ook wordt wel de gehele gereserveerde  periode  in rekening gebracht en krijgt u uw geld niet terug.
  • Wilt u in de maanden juli en augustus  reserveren voor uw hond bij ons, dat kan door middel van een aanbetaling van €100 over te maken naar NL97RABO 0337550549 onder vermelding van de gereserveerde periode en de naam van uw hond. Vraag wel eerst via whatsapp of er nog plek is. Annuleert u de vakantie dan zijn dit de annuleringskosten en worden dus niet terug betaald. Bij het brengen van de hond het restant bedrag betalen van de gereserveerde periode. Komt u eerder terug van vakantie om wat voor reden dan ook dan wordt de gehele gereserveerde periode berekent en krijgt u uw geld niet terug. In de maanden juli en augustus dienen  er minimaal 8 dagen gereserveerd te worden. Wilt u toch korter weg in deze periode vraag dan via whatsapp wat de mogelijkheden zijn.