Reserveren / annuleren

  • Annuleren voor de dagopvang kan gratis tot 48 uur van te voren. Wordt er na de 48 uur geannuleerd dan wordt de dag gewoon volledig berekend.
  • Wilt u reserveren in de periode van 15 -12 t/m 10-1 dan kan er tot en met 30-11 gratis geannuleerd worden daarna wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht aangezien wij een kennel hebben vrij gehouden en deze dan niet meer aan een ander gegeven kan worden omdat iedereen al lang van te voren voor deze periode reserveert.
  • Wilt u reserveren voor de maanden juli en augustus dan vragen wij een aanbetaling van €100 om de reservering definitief te maken. Als u de €100 aanbetaald heeft dan gaat u ermee akkoord dat de gehele periode die u gereserveerd heeft in de maanden juli en/of augustus volledig berekent wordt ook als uw vakantie niet door gaat of toch korter is. Let dus goed op wat u reserveert! Voor alle reserveringen het gehele jaar door geldt dat de reservering staat voor de opgegeven hond en er kan dus niet zelf voor een vervangende hond gezorgd worden.
  • Voor de overige periodes van het jaar kan er een week voor de gereserveerde periode gratis geannuleerd worden. Als er op bijvoorbeeld vanaf vrijdag gereserveerd is kan er die week ervoor tot uiterlijk vrijdag geannuleerd worden voor de gehele gereserveerde periode. Wordt er later geannuleerd dan wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht ook als de hond korter komt.